Praktische info

Op deze pagina vindt je de praktische info voor Stampersgat Sportief editie 2023.
Onderaan de pagina zie je een overzichtskaartje welke van toepassing is op zaterdag 10 juni tijdens de hardloopwedstrijd. Op het kaartje staat:

Blauwe lijn met rode stippen: de route van de Cheltenhamrun.
Het parcours dient 4x afgelegd te worden om de afstand van 10 km te halen. Op zaterdag 10 juni is vanwege de wedstrijd het parcours voor verkeer afgesloten van 15.00 uur tot 19.00 uur. Indien u langs het parcours woont kunt u tussen dit tijdstip dan ook niet met uw auto/motor enz. over het parcours gaan rijden. Indien u tijdens het genoemde tijdstip toch moet reizen willen wij u vriendelijk verzoeken uw voertuig buiten het parcours te parkeren.

Blauwe "P": Suggesties om te parkeren
Wilt u uw voertuig buiten het parcours parkeren, bent u deelnemer aan de wedstrijd of bezoeker, dan kunt u in principe overal buiten het parcours uw voertuig parkeren. Op de kaart hebben wij suggesties aangegeven waar de wat grotere parkeergelegenheden zijn. 

Start - Finish vlaggen: De start en finish van de wedstrijd
Dit spreekt voor zich: de start en finish van de Cheltenhamrun, nabij het dorpshuis(plein)

Dorpshuisplein - Dorpshuis: Het centrum van het evenement
In het dorpshuis kunnen de deelnemers van de wedstrijd zich opgeven voorafgaand aan de wedstrijd. Eveneens kunnen de deelnemers gebruik maken van de kleedkamers en de douches in het dorpshuis.
Op het dorpshuisplein vinden tal van activiteiten plaats waarover u hier meer kunt vinden.